Suche nach kappers

 
kappers
Knappe kappers Altijd op je mooist.
0172 47 38 48. Vaktechnische Boost by Knappe Kappers from Slateboard Video on Vimeo. Geen nieuws items gevonden. Met regelmaat organiseert Knappe kappers inloopavonden voor nieuwe en bestaande klanten. Deze avonden staat bol van nieuwe ideeen, haarstylings techniekentrends, en kleur.
Kappers houden rekening met strenge lockdown Westerkwartier.
Bekijk hier de cijfers in jouw gemeente. Kappers houden rekening met strenge lockdown. 29 oktober 2020 om 1241: uur. WESTERKWARTIER Met een mogelijke volledige lockdown in het vooruitzicht worden sommige mensen onrustig een gaan ze nog snel even langs de kapper voor een frisse coupe.
Kappers mogen weer open: We gaan mensen weer helpen zichzelf te worden Het Parool. Deel dit artikel. Loading.
Zeventig procent van de kappers heeft liquiditeitsproblemen door de gedwongen sluiting, stelt Anko. De loonkosten worden vergoed, maar andere kosten als huur lopen gewoon door. Ook nu de kappers weer open mogen, zal het gemis aan omzet niet direct ingehaald kunnen worden.
BrainWash Kappers Brainwash Kappers.
CORONA HYGIËNE PROTOCOL. Bekijk hier ons uitgebreide hygiëne protocol voor een veilige en verantwoorde behandeling in onze salons. In verband met deze maatregelen, hanteren wij tijdelijk een corona hygiëne toeslag van 100, per klant. Bekijk de Knappe Koppies van onze klanten en doe inspiratie op voor jouw volgende salonbezoek! Anderen geven BrainWash Kappers een 9.1.
Home Bijwaard Kappers.
Bij het team van Emmy in de stoel zitten is echt een geweldige ervaring, wat mij betreft gewoon de beste kapper van Heiloo! Je merkt dat ze goed getraind zijn en inhoudelijk veel weten van de producten waarmee ze werken.
Homepage Squarekappers.
Square Kappers werkt met aangepaste maatregelen volgens het RIVM, hieronder een aantal regels die wij met jullie willen delen. Op advies van het RIVM vragen wij onze klanten om een mondkapje te dragen tijdens een bezoek aan een van onze vestigingen. Bij klachten vragen we u om thuis te blijven en uw afspraak te verzetten.
Sohokappers.nl Sohokappers.
gebruik van plastic scherm bij kassa en wasbakken. voor contactberoepen is vanuit de overheid een dringend advies van kracht mondkapjes te gebruiken door kapper en klant. Soho Kappers wil beide hiertoe niet verplichten. men mag naar eigen inzicht op het advies ingaan.
Kinki Kappers Maak je afspraak bij je favoriete kapper online!
Search in posts. Search in posts. Search in pages. Search in pages. Filter by Categories. Exact matches only. Exact matches only. Search in title. Search in title. Search in content. Search in content. Search in excerpt. Search in posts. Search in posts. Search in pages. Search in pages. Filter by Categories. TIJDELIJK GESLOTEN MEER INFO. MAAK ALVAST JE AFSPRAAK.
Basic Kappers.
Basic Kappers is een salon met een frisse kijk op Nationale Haarmode. In onze salon waarin de stylisten vakkundig getraind zijn, u graag van advies voorzien, en kundig zijn in het adviseren van verzorgingsproducten en aanverwante diensten heten wij u graag welkom. Ervaart u onze vaktechniek op een vriendelijke doch ongedwongen manier van werken, waarin wij u als klant centraal plaatsen. In onze salon werken wij met een No-Nonsens formule. Dit houdt in dat wij geen ingewikkelde coupe-analyse's' doen, of een seizoens type-bepaling. Geen dure High-lift kleur techniek en ook geen uitgebreide wasmassage, welke allen meer kosten met zich mee brengen. Nee, wij geven u een gedegen advies, behandeling, kapsel en aansluitende kleur, zonder poes-pas. Integenstelling tot de koopavond van het winkelcentrum, zijn wij op DONDERDAGAVOND geopend. En, op deze avond kunt u eventueel een afspraak maken.
Kapper aan huis via Leef3.nu gemak en betaalbaar.
Boek een kapper aan huis bij Leef3.nu. Wat dacht u van een knipbeurt bij u thuis in de woonkamer of keuken? Het scheelt u een ritje naar de kapper, gemakkelijk toch? Leef3.nu werkt samen met ervaren kapster die hun het vak in salons hebben geleerd.
Kappers Waxx Kappers.
Waxx Kappers Amsterdam. Van Woustraat 8. 1073 LL Amsterdam. Tel: 020 493 04 92. Waxx Kappers Apeldoorn. 7311 BK Apeldoorn. Tel: 055 522 66 55. Waxx Kappers Arnhem. 6811 DH Arnhem. Tel: 026 442 97 71. Over Waxx Kappers. 2018 WaXX Kappers.
Kapper aan huisAmsterdamHaarlemDen haagutrechtRotterdam.
Je kapper en stylist op locatie. Professioneel geknipt gestyled worden aan huis of op je werk. Waar en wanneer het jou uitkomt. Bespaar tijd en ervaar de luxe. Welkom bij de Rollende Kappers. Heb je geen tijd om naar de kapper te gaan? Heb je kinderen die geknipt moeten worden? Ga je trouwen of heb je een feestje? Of wil je gewoon het gemak en de luxe ervaren van een kapper aan huis? Wij komen graag bij je langs! De stylisten in ons team zijn sociaal, gediplomeerd, zeer professioneel en hebben minimaal 4 jaar salon ervaring.

Kontaktieren Sie Uns